Trending 2

Camillina tajna metoda držanja kralja Charlesa III

Dan prije Valentinova, Queen Consort ponovno je dijagnosticiran COVID-19. Virus ju je spriječio da sudjeluje na brojnim službenim događanjima, ali evo Camilla je ponovno stala na noge te je čak proslavila drugu godišnjicu svog književnog kluba The Queen’s Reading Room koktelom u Clarence Houseu.

Kralj Charles također je bio nazočan, pružajući uobičajenu podršku svojoj supruzi kao što to uvijek čini. Međutim, takvi angažmani mogu biti prilično naporni za kralja i kraljicu. Stoga je razvila posebnu metodu kako partneru pokazati kada je vrijeme za prekid razgovora ili odlazak.

Predstavljamo vam 1500 BGN online casino bonusa na efbet.com

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objava koju je podijelila Kraljevska obitelj (@theroyalfamily)

Prema knjizi Gillesa Brandreda Elizabeth, intimate Portrait, 75-godišnja Camilla nenametljivo je počela potezati Charlesov sako,

Slične tajne znakove koristila je Charlesova majka Elizabeta II. Kad je pomislila da je vrijeme da napusti neki događaj, izvadila je ruž iz torbe. To je bio signal onima koji su joj bili bliski da je vrijeme da se pripremi za povlačenje.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objava koju je podijelila The Queen’s Reading Room (@thequeensreadingroom)

Brandred nadalje navodi da je unatoč svojoj tajnoj metodi Camilla iznimno strpljiva. On je također jedina osoba s kojom Charles može biti svoj.

“Ona je njegova saveznica koja ga poznaje bolje nego itko drugi. Sada je on kralj, a ona ostaje jedina koja mu može ravnati”, dodao je pisac, a prenosi Vanity Fair Italy.

Pratite najnovije vijesti uz BLITZ i na Telegramu. Pridružite se kanalu ovdje

Related Articles

Back to top button