Trending 1

Cum pot vedea live nominalizările la Grammy 2024? – SarkariResult

Postează ultimele actualizări de către Ankit: sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la 14:10

Nominalizări la premiile Grammy 2024

Știri: așteptatele nominalizări la premiile Grammy 2024 au fost dezvăluite, după un an palpitant plin de muzică proaspătă, albume și talente în ascensiune. Dezvăluirea a avut loc printr-un eveniment transmis în direct pe site-ul Grammy și pe canalul YouTube, cu o serie de celebrități renumite care s-au alăturat directorului Academiei de Înregistrări, Harvey Mason Jr., în anunțarea nominalizaților.

Evenimentul s-a lăudat cu apariții ale unor personalități celebre, printre care Arooj Aftab, Vince Gill, Amy Grant, Jimmy Jam, Jon Bon Jovi, Samara Joy, Muni Long, Cheryl Pawelski, Kim Petras, Judith Sherman, St. Vincent, Jeff Tweedy și „Weird”. Al” Yankovic. În plus, anunțul i-a prezentat pe co-gazdele CBS Mornings, Gayle King, Nate Burleson și Tony Dokoupil.

În cadrul evenimentului, au fost dezvăluiți nominalizații din domeniul general și din categoriile selectate, iar videoclipurile ulterioare dezvăluie nominalizații rămași în diferite categorii postate pe site-ul Grammy și pe canalul YouTube.

Cea de-a 66-a ediție a premiilor Grammy va aduce un omagiu artiștilor, muzicienilor și creatorilor într-o gamă completă de 94 de categorii, cuprinzând distincții prestigioase, cum ar fi Albumul anului, Discul anului, Cântecul anului și Cel mai bun artist nou. În acest an, ceremonia introduce trei categorii noi pentru a recunoaște talentul remarcabil: Cea mai bună interpretare muzicală africană, Cel mai bun album de jazz alternativ și Cea mai bună înregistrare de dans pop.

Salvează data

Asigurați-vă că vă marcați calendarele pentru duminică, 4 februarie 2024, deoarece ceremonia de premiere este programată să aibă loc la Crypto.com Arena din Los Angeles. Acest eveniment foarte așteptat, plin de stele, va începe la 8 pm ET/5 pm PT și va fi transmis în direct pe CBS. Pentru cei care preferă streaming, ceremonia va fi accesibilă și pe Paramount+. Pregătește-te să fii martor la celebrarea celor mai bune talente ale industriei.

Excitația se formează

Nominalizările oficiale pentru premiile Grammy 2024 au stârnit entuziasm considerabil. Fanii și pasionații de muzică pot aștepta cu nerăbdare un eveniment care va evidenția artiști, muzicieni și creatori excepționali din numeroase categorii. Introducerea de noi categorii de premii demonstrează angajamentul Grammy-urilor de a evolua și de a recunoaște excelența în diverse genuri, făcându-l o ocazie așteptată cu nerăbdare atât pentru industrie, cât și pentru fanii săi pasionați.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

întrebări frecvente

1. Care sunt categoriile sau premiile principale prezentate la Premiile Grammy?

Principalele premii la premiile Grammy includ Albumul anului, Discul anului, Cântecul anului și Cel mai bun artist nou.

2. Câte categorii diferite de premii există la Premiile Grammy 2024?

Există un total de 94 de categorii la Premiile Grammy 2024.

3. Unde pot să văd sau să mă pot conecta la emisiunea Premiilor Grammy?

Premiile Grammy vor fi transmise în direct pe CBS și pot fi transmise și pe Paramount+.

Related Articles

Back to top button