Trending 1

Cum să remediați/rezolvați: Controlerul nu funcționează pentru riscul ploii – SarkariResult

Cum să rezolvi problema controlerului care nu funcționează în cazul revenirii riscului de ploaie

Știri: nu sunteți singuri care vă confruntați cu această problemă; mulți jucători l-au întâlnit. Din fericire, există mai multe soluții disponibile pentru a vă ajuta să vă puneți controlerul în funcțiune din nou.

Uneori, cea mai simplă soluție poate fi cea mai eficientă. Dacă controlerul nu funcționează în Risk of Rain Returns, încercați să închideți complet jocul și apoi să îl relansați. Acest lucru poate ajuta la resetarea tuturor setărilor sau configurațiilor care ar putea cauza problema.

Asigurați-vă că controlerul este conectat corect la computer. Dacă utilizați un controler cu fir, asigurați-vă că cablul USB este conectat bine la computer. În cazul unui controler fără fir, asigurați-vă că este împerecheat corect cu computerul dvs. De asemenea, puteți încerca să vă conectați controlerul printr-un alt port USB pentru a vedea dacă asta rezolvă problema.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

Driverele de controler învechite sau lipsă pot duce adesea la probleme cu controlerul dvs. Pentru a rezolva acest lucru, vizitați site-ul web al producătorului și descărcați cele mai recente drivere pentru modelul dvs. de controler specific. Odată descărcat, instalați driverele pe computer și apoi reporniți computerul. Acest lucru ar trebui să permită controlerului să fie recunoscut de computer și să funcționeze corect în Risk of Rain Returns.

Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune de Risk of Rain Returns instalată pe computer. Uneori, versiunile de joc învechite pot cauza probleme cu controlerul. Verificați actualizările din biblioteca dvs. de jocuri pe Steam și instalați toate actualizările disponibile.

Activarea Steam Overlay poate ajuta uneori la rezolvarea problemelor controlerului în Risk of Rain Returns. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe joc din biblioteca dvs. Steam, selectați Proprietăți, faceți clic pe fila General și asigurați-vă că opțiunea „Activați suprapunerea Steam în timpul jocului” este bifată.

Lansarea jocului în modul Big Picture poate ajuta și la remedierea problemelor cu controlerul. Pentru a face acest lucru, deschideți Steam și navigați la biblioteca dvs. de jocuri. Faceți clic dreapta pe Risc de revenire a ploii și selectați „Lansare în modul Big Picture”. Acest mod optimizează jocul pentru controlere și poate ajuta la rezolvarea oricăror probleme legate de controler.

Încercați să utilizați tastele Alt + Enter de pe tastatură, deoarece poate ajuta la rezolvarea problemelor controlerului în Risk of Rain Returns. Această acțiune va trece jocul în modul fereastră, care uneori poate rezolva problemele controlerului. Apăsați Alt + Enter din nou pentru a reveni la modul ecran complet.

Dacă aveți instalat pe computer orice software terță parte care ar putea interfera cu controlerul, încercați să îl dezactivați sau să îl dezinstalați. Acestea includ software precum programele antivirus, software-ul de remapare a tastaturii/mouse-ului sau alt software legat de jocuri.

Dacă niciuna dintre soluțiile menționate mai sus nu funcționează, vă recomandăm să contactați serviciul de asistență pentru clienți Risk of Rain Returns pentru asistență suplimentară. Aceștia vă vor putea ghida cu opțiuni suplimentare pentru a rezolva problemele de control cu ​​care vă confruntați.

În concluzie, să te confrunți cu probleme de controler în timp ce joci Risk of Rain Returns pe computer poate fi într-adevăr frustrant. Cu toate acestea, există diferiți pași subliniați în acest articol pe care îi puteți lua pentru a rezolva problema. Urmând aceste soluții, ar trebui să puteți rezolva problema controlerului care nu funcționează și să vă bucurați de experiența de joc.

Î: Dacă niciuna dintre soluțiile sugerate nu se dovedește eficace, ce pași ar trebui să iau în continuare?

R: Dacă niciuna dintre soluțiile menționate în articol nu funcționează pentru dvs., este recomandat să contactați serviciul de asistență pentru clienți Risk of Rain Returns pentru asistență suplimentară.

Î: Problemele cu controlerul ar putea fi atribuite versiunilor de joc învechite?

R: Da, versiunile de joc învechite pot provoca uneori probleme cu controlerul. Este important să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune de Risk of Rain Returns instalată pe computer.

Î: Ce pași ar trebui să fac pentru a activa Steam Overlay în Risk of Rain Returns?

R: Pentru a activa Steam Overlay în Risk of Rain Returns, faceți clic dreapta pe joc din biblioteca dvs. Steam, selectați Proprietăți, faceți clic pe fila General și asigurați-vă că opțiunea „Activați Steam Overlay în timpul jocului” este bifată.

Related Articles

Back to top button