Uncategorized

Cum să remediați/rezolvați: Riscul de ploaie returnează bâlbâiala camerei – SarkariResult

Cum să remediați bâlbâiala camerei în cazul revenirii riscului de ploaie

Știri: pentru pasionații de joc Risk of Rain Returns care se confruntă cu bâlbâiala persistentă a camerei, ușurarea este la îndemână. Frustrarea cu această problemă poate împiedica experiența de joc, dar nu vă temeți, deoarece sunt disponibile soluții pentru a rezolva și a remedia problema. În acest articol, vom explora potențialele remedieri pentru bâlbâiala camerei în Risk of Rain Returns, oferind pași acționați pentru a vă îmbunătăți experiența de joc.

Unul dintre pașii inițiali de urmat este să vă asigurați că driverele dvs. grafice sunt actualizate. Driverele învechite pot duce la diverse probleme, inclusiv bâlbâiala camerei. Pentru a vă actualiza driverele grafice, urmați acești pași:

– Deschideți Managerul de dispozitive pe computer.

– Localizați secțiunea Adaptoare de afișare și extindeți-o.

– Faceți clic dreapta pe placa dvs. grafică și selectați opțiunea de actualizare a driverului.

– Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza actualizarea driverului.

O altă metodă de a remedia bâlbâiala camerei este ajustarea setărilor din joc. Încercați să reduceți setările grafice pentru a vedea dacă vă ajută. În plus, puteți experimenta cu dezactivarea Vsync-ului sau ajustarea limitei ratei cadrelor pentru a elimina potențialul bâlbâiala.

Modul StutterStunter este o soluție populară pentru rezolvarea problemelor de bâlbâială a camerei în Risk of Rain Returns. Descărcați și instalați acest mod pentru a vedea dacă rezolvă problema. De asemenea, consultați ghidul nostru despre rezolvarea problemei BG3 Chest Of The Mundane Stopped Working.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

Setarea priorității jocului la mare poate îmbunătăți performanța și reduce bâlbâiala. Pentru a face acest lucru:

– Lansați Risk of Rain Returns.

– Deschideți Managerul de activități apăsând Ctrl + Shift + Esc.

– Localizați jocul în fila Procese.

– Faceți clic dreapta pe Risc de întoarcere a ploii și treceți mouse-ul peste Set Priority, apoi alegeți High.

Setările incorecte ale ratei de reîmprospătare a monitorului pot contribui la bâlbâiala camerei. Urmați acești pași pentru a ajusta rata de reîmprospătare a monitorului:

– Faceți clic dreapta pe desktop și selectați Setări afișare.

– Derulați în jos și faceți clic pe Setări avansate de afișare.

– Faceți clic pe Proprietăți adaptor de afișare.

– Accesați fila Monitor.

– Selectați rata de reîmprospătare corectă pentru monitorul dvs. din meniul derulant.

Dezactivarea accelerației GPU în browserele web sau în alte aplicații ar putea rezolva bâlbâiala camerei. Verificați dacă vreo aplicație utilizează în prezent accelerarea GPU și încercați să o dezactivați pentru a vedea dacă aceasta rezolvă problema. Pentru îndrumări suplimentare, puteți consulta, de asemenea, ghidul nostru despre remedierea blocării Star Citizen Launcher în timpul descărcării.

Dacă utilizați un controler pentru a juca jocul, încercați să îl deconectați și apoi să îl reconectați. Dacă problema persistă, asigurați-vă că nu există probleme legate de driverul controlerului în Device Manager.

Uneori, o simplă repornire a jocului poate rezolva problemele de bâlbâială a camerei. Încercați să închideți jocul și să-l relansați pentru a vedea dacă asta face diferența.

Fișierele de joc corupte sau deteriorate pot cauza, de asemenea, probleme de bâlbâială a camerei. Pentru a remedia acest lucru:

– Lansați lansatorul de joc sau platforma (de exemplu, Steam).

– Accesați biblioteca de jocuri și faceți clic dreapta pe Risk of Rain Returns.

– Selectați Proprietăți din meniul derulant.

– Faceți clic pe fila Fișiere locale.

– Faceți clic pe butonul Verificați integritatea fișierelor de joc.

– Așteptați finalizarea procesului și apoi relansați jocul.

Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu se dovedește eficace, vă recomandăm să contactați echipa de asistență pentru clienți a jocului sau să vizitați forumul Steam pentru asistență suplimentară. Echipa de asistență pentru clienți poate oferi pași suplimentari de depanare pentru a ajuta la rezolvarea problemei de bâlbâială a camerei. Urmând acești pași, vă puteți bucura de Risk of Rain Returns fără ca vreo bâlbâială frustrantă a camerei să vă împiedice experiența de joc.

Î: Pot juca Risk of Rain Returns pe console de jocuri?

R: Da, Risk of Rain Returns este disponibil pe diverse console de jocuri.

Î: Reinstalarea jocului va rezolva problema bâlbâirii camerei?

R: Reinstalarea jocului poate ajuta uneori la rezolvarea problemelor de bâlbâială a camerei, dar nu este garantat să funcționeze pentru fiecare situație.

Î: Există mod-uri alternative care abordează bâlbâiala camerei?

R: Da, există mai multe moduri disponibile care pretind că remediază bâlbâiala camerei în Risk of Rain Returns. Merită să explorați diferite moduri pentru a găsi pe cea care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Related Articles

Back to top button