Uncategorized

Cum se remediază / se rezolvă: Battlefield 2042 blocat pe ecranul de încărcare prin satelit – SarkariResult

Cum să rezolvi Battlefield 2042 Blocat pe ecranul de încărcare prin satelit

Știri: Dacă ești un jucător Battlefield 2042 care se confruntă cu problema exasperanta a blocării jocului pe ecranul de încărcare prin satelit, cu siguranță nu ești singur. Numeroși jucători și-au împărtășit întâlnirile cu această problemă, împiedicând accesul la meniul principal al jocului și împiedicând inițierea jocului.

Din fericire, există diferite soluții potențiale pentru a rezolva această problemă. În acest articol, vom aprofunda unele dintre cele mai eficiente metode de a rezolva problema ecranului de încărcare blocat pe satelit de Battlefield 2042, permițându-vă să reluați jocul fără alte întreruperi.

Memoria virtuală insuficientă ar putea contribui la problema ecranului de încărcare a satelitului. Pentru a remedia această problemă, luați în considerare creșterea alocării memoriei virtuale în setările sistemului. Urmați acești pași pentru a face ajustările necesare:

 • Apăsați tasta Windows + R și tastați „sysdm.cpl” în caseta de dialog Run.
 • Accesați fila „Avansat” și faceți clic pe „Setări” din secțiunea „Performanță”.
 • Navigați încă o dată la fila „Avansat” și faceți clic pe „Modificați” din secțiunea „Memorie virtuală”.
 • Debifați caseta „Gestionați automat dimensiunea fișierului de paginare pentru toate unitățile” și selectați opțiunea „Dimensiune personalizată”.
 • Setați dimensiunile inițiale și maxime la o valoare mai mare și faceți clic pe „Setare” și apoi pe „OK”.

O pornire curată este o tehnică de depanare care dezactivează toate programele și serviciile de pornire neesențiale. Acest lucru poate ajuta la identificarea și rezolvarea oricăror conflicte care ar putea cauza problema ecranului de încărcare a satelitului. Pentru a efectua o pornire curată, urmați aceste instrucțiuni:

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

 • Apăsați tasta Windows + R și tastați „msconfig” în caseta de dialog Run.
 • Accesați fila „Servicii” și bifați caseta „Ascunde toate serviciile Microsoft”.
 • Faceți clic pe „Dezactivați toate” și apoi navigați la fila „Pornire”.
 • Faceți clic pe „Deschideți Managerul de activități” și dezactivați toate programele de pornire neesențiale.
 • Reporniți computerul și verificați dacă problema este rezolvată.

Uneori, o simplă repornire a jocului poate rezolva problema. Urmați pașii de mai jos:

 • Închideți jocul și așteptați câteva minute.
 • Lansați jocul din nou și verificați dacă problema este rezolvată.

Acest lucru poate ajuta la eliminarea oricăror erori temporare sau erori care ar putea cauza problema.

Verificarea fișierelor de joc poate ajuta la identificarea și remedierea oricăror fișiere corupte sau lipsă care ar putea cauza problema ecranului de încărcare a satelitului. Urmați acești pași pentru a verifica fișierele jocului:

 • Deschideți biblioteca de jocuri și faceți clic dreapta pe Battlefield 2042.
 • Selectați „Proprietăți” și accesați fila „Fișiere locale”.
 • Faceți clic pe „Verificați integritatea fișierelor de joc”.

Driverele grafice învechite sau defecte sunt una dintre cele mai frecvente cauze ale problemei ecranului de încărcare a satelitului. Actualizarea driverului de grafică la cea mai recentă versiune poate rezolva adesea problema. Urmați acești pași pentru a vă actualiza driverul grafic:

 • Deschideți managerul dispozitivului apăsând tasta Windows + X și selectând „Manager dispozitiv”.
 • Extindeți secțiunea „Adaptoare de afișare” și faceți clic dreapta pe placa dvs. grafică.
 • Selectați „Actualizați driverul” și alegeți opțiunea de a căuta automat software-ul de driver actualizat.
 • Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala cel mai recent driver.

Uneori, alte programe care rulează în fundal pot interfera cu procesul de încărcare a Battlefield 2042. Pentru a rezolva acest lucru, încercați să dezactivați orice programe inutile care rulează în fundal. Urmați acești pași:

 • Apăsați Ctrl + Shift + Esc pentru a deschide Managerul de activități.
 • Faceți clic pe fila „Procese” și încheiați toate procesele neesențiale selectându-le și făcând clic pe „Încheierea sarcinii”.

Golirea memoriei cache poate ajuta la rezolvarea oricăror fișiere corupte sau învechite care ar putea cauza problema ecranului de încărcare a satelitului. Urmați acești pași pentru a șterge memoria cache:

 • Pentru memoria cache a browserului: accesați setările browserului și ștergeți istoricul de navigare, cookie-urile și memoria cache.
 • Pentru memoria cache a lansatorului de jocuri: accesați setările lansatorului de jocuri și ștergeți memoria cache sau fișierele temporare.
 • Pentru memoria cache a consolei: verificați manualul de utilizare al consolei sau asistența online pentru instrucțiuni despre cum să goliți memoria cache.

Dacă niciuna dintre soluțiile de mai sus nu funcționează, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți Battlefield 2042 pentru asistență suplimentară. Este posibil să vă ofere pași mai avansați de depanare pentru a rezolva această problemă.

În concluzie, gestionarea problemei ecranului de încărcare blocat pe satelit de Battlefield 2042 poate fi într-adevăr frustrantă. Cu toate acestea, există mai multe strategii prezentate în acest articol pe care le puteți folosi pentru a rezolva problema. Urmând acești pași, în mod ideal ar trebui să puteți rezolva problema și să reluați jocul neîntrerupt.

Î: Ce ar putea cauza blocarea jocului meu Battlefield 2042 pe ecranul de încărcare prin satelit?

R: Jocul poate rămâne blocat pe ecranul de încărcare prin satelit din diverse motive, cum ar fi memorie virtuală insuficientă, conflicte cu alte programe, fișiere de joc corupte sau drivere grafice învechite.

Î: Ce pași pot face pentru a îmbunătăți memoria virtuală și pentru a rezolva problema ecranului de încărcare a satelitului în Battlefield 2042?

R: Pentru a crește memoria virtuală, puteți accesa setările sistemului și ajustați alocarea. Urmați instrucțiunile menționate în acest articol pentru pași detaliați.

Î: Dacă niciuna dintre soluțiile propuse nu se dovedește eficace, ce curs de acțiune ar trebui să iau?

R: Dacă niciuna dintre soluții nu funcționează, puteți contacta serviciul de asistență pentru clienți Battlefield 2042 pentru asistență suplimentară. Este posibil ca aceștia să aibă pași mai avansați de depanare pentru a vă ajuta să rezolvați problema.

Related Articles

Back to top button