Uncategorized

ED îl arestează pe Amit Katyal pe un presupus teren pentru înșelătorie de locuri de muncă – SarkariResult

ED îl arestează pe Amit Katyal pe un presupus teren pentru înșelătorie de locuri de muncă: tot ce trebuie să știți

Știri: știrile recente au scos la iveală arestarea lui Amit Katyal, promotorul AK Infosystems, de către Direcția de aplicare (ED). Această arestare este legată de o presupusă schemă de teren pentru locuri de muncă, stârnind curiozitatea publicului care este dornic să afle mai multe despre Amit Katyal și detaliile reținerii sale. În cadrul acestui articol, scopul nostru este să furnizăm cititorilor noștri o relatare aprofundată despre Amit Katyal și ancheta în curs despre el.

Arestarea lui Amit Katyal vine în urma acuzațiilor care îl leagă de președintele RJD, Lalu Prasad. Există suspiciuni că atât Amit Katyal, cât și fiul lui Lalu Prasad, ministrul adjunct al Biharului, Tejashwi Yadav, sunt implicați în operațiuni de spălare a banilor și schema de teren pentru locuri de muncă. Potrivit Direcției de Aplicare (ED), Tejashwi Yadav se presupune că folosește spațiul de birou al lui Katyal din New Friends Colony din Delhi pentru AK Infosystem, în ciuda faptului că acesta îi servește de fapt ca reședință. Sa raportat că Katyal a susținut citația lui ED timp de două luni, înainte de a fi reținut în cele din urmă pe 10 noiembrie. După interogatoriu, el a fost plasat în arest și urmează să se prezinte în fața unui judecător local pentru continuarea procedurilor. În special, pledoaria lui Katyal de a respinge citația ED în acest caz a fost recent respinsă de Înalta Curte din Delhi.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

În martie, Direcția de aplicare a legii (ED) a efectuat anterior raiduri în casele lui Amit Katyal, Lalu Prasad, Tejashwi Yadav și alte câteva persoane. Potrivit ED, Katyal, fost director al AK Infosystems, este percepută ca un asociat apropiat al supremo-ului RJD. Afacerea în cauză, despre care se presupune că a beneficiat de schemă, este situată în reședința lui Tejashwi Yadav din New Friends Colony, sudul Delhi. Această investigație este centrată pe mandatul lui Lalu Prasad ca ministru al Căilor Ferate în timpul guvernării UPA-1.

Presupusa schemă în cauză se referă la numiri în poziții din Grupul „D” în diferite zone ale Căilor Ferate Indiene din 2004 până în 2009. Se presupune că aceste numiri au fost facilitate în schimbul terenurilor oferite familiei lui Prasad și AK Infosystems Private Limited. Biroul Central de Investigații (CBI) a depus o plângere care servește drept fundație pentru secțiunea penală a Direcției de aplicare (ED) a cazului Legii privind prevenirea spălării banilor (PMLA). CBI susține că nu au fost emise anunțuri publice cu privire la aceste numiri, iar indivizii din Patna ar fi fost numiți ca împuterniciți în mai multe căi ferate zonale. Se presupune că acești desemnați și-au vândut terenul familiei lui Prasad la rate substanțial reduse, aproximativ între un sfert și o cincime din valoarea de piață, în schimbul numirilor lor, fie personal, fie prin rude.

Arestarea recentă a lui Amit Katyal de către Direcția de aplicare a legii în legătură cu această presupusă schemă de teren pentru locuri de muncă a atras atenția pe scară largă. Având legături cu președintele RJD, Lalu Prasad, și cu ministrul-șef adjunct al Biharului, Tejashwi Yadav, această investigație în curs ridică serioase îngrijorări cu privire la corupție și spălarea banilor. Pe măsură ce investigația continuă, se anticipează că vor apărea mai multe informații, oferind perspective asupra domeniului de aplicare a presupusei scheme și a implicării diferitelor părți. Vom monitoriza îndeaproape această poveste în curs de dezvoltare și vom oferi actualizări pe măsură ce vor fi disponibile detalii suplimentare.

Amit Katyal, promotorul AK Infosystems, a fost arestat în legătură cu acuzațiile de implicare în schema de teren pentru locuri de muncă. Schema se învârte în jurul numirilor pentru locuri de muncă din Grupul „D” în Căile Ferate Indiene.

Amit Katyal a fost arestat de Direcția de aplicare din cauza presupusei sale implicări în activități de spălare a banilor și în schema de teren pentru locuri de muncă, care îl implică și pe președintele RJD, Lalu Prasad, și pe ministrul șef adjunct al Biharului, Tejashwi Yadav.

Ancheta în curs se învârte în jurul schemei de teren pentru locuri de muncă și a acuzațiilor de corupție și spălare de bani. Pe măsură ce vor apărea mai multe detalii, amploarea schemei și implicarea diferitelor părți vor deveni mai clare.

Related Articles

Back to top button