Trending 2

Još jedna pala na “Survivor”! Glumac Filip Bukov pao u nesvijest od gladi FOTO

Glad i iscrpljenost u “Survivoru” srušili su jednog od najspremnijih natjecatelja. Aktivan u ekstremnim igricama, glumac Filip Bukov, poznat iz TV serije “Tate”, onesvijestio se u Dominikanskoj Republici i oduševio suigrače iz plemena “Slavni”.

Drama se odvijala u nekoliko sekundi nakon što je ustao, vjerojatno nakon spavanja, uhvatio se za obližnje stablo, a nedugo zatim neočekivano pao na tlo. Zabrinuti, suigrači su pohrlili k njemu. Nakon što je doveden svijesti, na terenu je izašao liječnik koji mu je izmjerio krv. Pokazatelji su se pokazali normalnim: 120 na 80.

“Nisam se osjećao bolesno. Sjećam se da sam ležao i sanjao, au jednom trenutku su mi se u snu pojavili Bojana, Blago i još netko i viknuli mi u lice: “Šta se dešava, jesi li dobro?”. Ne postoji drugi razlog za moju nesvijest osim malo hrane.

Svaki put kad ustanem, zavrti mi se, ali uvijek se uhvatim za nešto, pričekam deset-petnaest sekundi da mi se krv smiri i nastavim. Kad smo na utakmicama, digne me adrenalin i ne osjećam taj problem,“ objasnio je Filip koji je brdo mišića i odlično ide na oglede.

Glumac je drugi natjecatelj kojem je pozlilo na Survivoru. Erotična manekenka Stefani Razsolkov na početku revije požalila se da se ne osjeća dobro. No, provokativna brineta nije dugo izdržala u žestokim uvjetima te je sama napustila reality show.

Related Articles

Back to top button