Trending 1

Juujika No Rokunin Capitolul 153 Data lansării: recapitulare, recenzie, spoilere, streaming, programare și unde să vizionați? – SarkariResult

Juujika No Rokunin Capitolul 153

Știri: Cea mai recentă lansare din seria manga „Juujika No Rokunin”, capitolul 153, scris de Nakatake Shiryu, va fi disponibilă pe 23 noiembrie 2023, în Japonia. Rețineți că ora oficială de lansare poate diferi în funcție de fusul dvs. orar.

Axată pe Shin Uruma, un băiat supus unei hărțuiri și chinuri brutale de către cei cinci colegi de clasă, narațiunea ia o turnură tragică atunci când familia lui întâmpină o soartă devastatoare. În ciuda faptului că a supraviețuit acestei experiențe chinuitoare, Uruma este neclintit în hotărârea sa de a se răzbuna. Sub tutela bunicului său, un fost soldat, el se angajează într-un antrenament obositor și dobândește abilitățile necesare pentru a deveni un asasin fără remușcări. Această transformare îi conferă o formă unică, non-umană, care se distinge printr-o cicatrice în formă de cruce care îi împodobește pieptul. Manga se adâncește în căutarea neîncetată a lui Uruma pentru răzbunare și în repercusiunile profunde ale metamorfozei sale.

Programat pentru lansarea pe 23 noiembrie 2023, în Japonia, capitolul 153 din „Juujika No Rokunin” face parte din publicația lunară din Bessatsu Shonen Magazine. Vă rugăm să rețineți că orele de lansare pot diferi în funcție de diferitele fusuri orare.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

Fanii care așteaptă cu nerăbdare spoilere pot anticipa spoilere în limba engleză pentru următorul capitol care va apărea pe 20 noiembrie 2023, cu două zile înainte de lansarea oficială. Aceste spoilere sunt distribuite în mod obișnuit pe platforme precum Reddit, Twitter și alte canale de social media. În plus, scanările brute ale versiunii originale japoneze a capitolului sunt, de asemenea, probabil să fie difuzate online în aceeași zi cu spoilerele în limba engleză.

Deocamdată, nu există spoilere disponibile pentru Juujika No Rokunin Capitolul 153. De obicei, spoilerele încep să apară cu câteva zile înainte de data oficială de lansare, deseori coincid cu scurgerea scanărilor brute. Fanii împărtășesc adesea aceste spoilere pe platforme precum Reddit, oferind detalii despre povestea viitorului capitol, evenimente și evoluții ale personajelor.

Anticipate pentru 20 noiembrie 2023, cu trei zile înainte de data oficială de lansare, scanările brute pentru Juujika No Rokunin Capitolul 153 sunt foarte așteptate de fani. Scanările brute oferă versiunile needitate și originale ale capitolului manga în japoneză. Aceste scanări sunt de obicei difuzate online prin diverse surse, care pot include furnizorii de scanare sau comercianții cu amănuntul cu acces la copii fizice sau digitale ale revistei.

În versiunea anterioară, Juujika No Rokunin Capitolul 152, s-a desfășurat o confruntare intensă între Uruma și Kyou Shigoku, liderul bătăușilor responsabili de tragedia familiei lui Uruma. Bătălia a izbucnit într-o clădire, unde Uruma l-a acuzat pe Kyou de lașitate. Ca răspuns, Kyou și-a dezvăluit implicarea într-o organizație misterioasă care l-a supus experimentelor, rezultând puteri bazate pe foc și cicatricea în formă de cruce de pe corpul său. Punctul culminant al conflictului a dus la o explozie puternică.

În mijlocul epavei, soarta lui Uruma și Kyou a rămas incertă, lăsând cititorii în suspans și anticipând cu nerăbdare următorul capitol. Capitolul 152 a oferit perspective valoroase despre povestea de fundal a lui Kyou și a adăugat complexitate relațiilor dintre personaje, pregătind scena pentru foarte așteptatul capitol 153.

Pe scurt, Juujika No Rokunin Capitolul 153 este programat să fie lansat pe 23 noiembrie 2023, în Japonia. Se așteaptă să apară spoilere în limba engleză pe 20 noiembrie 2023, înainte de lansarea oficială, împreună cu potențiala scurgere de scanări brute în aceeași zi. Capitolul anterior, Capitolul 152, i-a lăsat pe cititori în așteptare, deoarece consecințele luptei intense dintre Uruma și Kyou au rămas nerezolvate. În general, seria continuă să captiveze fanii cu povestea sa complicată și personajele convingătoare.

Î: Când va fi lansat Juujika No Rokunin Capitolul 153?

R: Juujika No Rokunin Capitolul 153 este programat să fie lansat pe 23 noiembrie 2023, în Japonia.

Î: Când mă pot aștepta la spoilere în limba engleză pentru capitolul 153?

R: Se așteaptă ca spoilere în limba engleză pentru Juujika No Rokunin Capitolul 153 să fie disponibile pe 20 noiembrie 2023, înainte de lansarea oficială.

Î: Când vor fi scurse scanările brute pentru capitolul 153?

R: Se anticipează că scanările brute pentru Juujika No Rokunin Capitolul 153 vor fi difuzate pe 20 noiembrie 2023, cu trei zile înainte de data oficială de lansare.

Related Articles

Back to top button