Uncategorized

New England Patriots semnează un cornerback începător de la Buffalo Bills la lista lor activă – SarkariResult

New England Patriots îl semnează pe Rookie Cornerback Alex Austin

Știri: New England Patriots au adăugat un jucător nou entuziasmant la lista lor activă prin semnarea pe fundașul de colț începător Alex Austin de la Buffalo Bills. Având o înălțime impresionantă de 6’1 inchi și cântărind 191 de lire sterline, Austin și-a demonstrat abilitățile ca un formidabil fundaș defensiv în timpul zilelor sale de fotbal universitar la Oregon State. Performanța sa demnă de remarcat la echipe speciale în trei meciuri cu texanii din acest sezon a atras atenția Patrioților. Cu această mișcare strategică, Austin devine un plus valoros la formația deja puternică de fundași de colț a Patrioților, care include jucători remarcabili precum Jonathan Jones, Jack Jones, JC Jackson, Myles Bryant și Shaun Wade.

Călătoria fotbalistică a lui Alex Austin a început la Long Beach Poly High School din California, unde a atras rapid atenția ca un recrut promițător de trei stele. Performanța sa a continuat să strălucească în facultate, în special jucând în toate cele șapte jocuri pentru Oregon State Beavers în 2021. În acest sezon, Austin a apărut ca un jucător remarcabil, conducând echipa cu patru interceptări remarcabile și șase balonuri forțate. Performanțele sale de pe teren i-au subliniat talentul de a face piese esențiale și de schimbare a jocului, solidificându-i și mai mult reputația de talent de urmărit.

În Draft-ul NFL din 2023, Alex Austin a fost ales de Buffalo Bills în runda a șaptea. Timpul său cu Bills a fost de scurtă durată, deoarece a fost eliberat de echipă pe 29 august. La scurt timp după aceea, Houston Texans și-au văzut potențialul și au decis să-l semneze. Austin și-a făcut debutul în NFL într-un joc împotriva Jacksonville Jaguars. Din păcate, călătoria sa cu texanii s-a confruntat cu un obstacol, când a fost eliberat pe 14 octombrie. În ciuda acestui eșec, și-a găsit un loc în echipa lor de antrenament, dând dovadă de rezistență și determinare în fața provocărilor.

Într-o mișcare strategică, New England Patriots l-au recunoscut talentul lui Alex Austin și l-au semnat pe lista lor activă pe 2 noiembrie. Această evoluție interesantă îl poziționează pentru a-și face debutul pentru Patriots în Săptămâna 9, în timp ce se înfruntă cap la cap împotriva Carolina Panthers. Adăugând la intriga, Austin va avea ocazia unică de a înfrunta fostele sale echipe, Buffalo Bills și Houston Texans, mai târziu în sezon. Aceasta prezintă o poveste convingătoare, deoarece Austin așteaptă cu nerăbdare să-și arate abilitățile și să contribuie la eforturile defensive ale Patrioților.

Pe scurt, New England Patriots și-au întărit formația de fundași de colț odată cu achiziționarea începătorului Alex Austin de la Buffalo Bills. Realizările universitare remarcabile ale lui Austin și începutul promițător în NFL au stârnit interesul Patrioților, care îl văd ca pe un atu valoros pentru echipa lor. În timp ce Austin se pregătește pentru debutul său cu Patrioții, pasionații de fotbal își anticipează cu multă pricepere pe teren și meciurile interesante care se pot desfășura, în special atunci când se confruntă cu fostele sale echipe.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

Î: În ce poziție evoluează Alex Austin în echipă?

R: Alex Austin joacă ca fundaș de colț.

Î: Pentru ce echipe a mai jucat Alex Austin?

R: Alex Austin a jucat anterior pentru Buffalo Bills și Houston Texans.

Î: Când este programat să debuteze Alex Austin pentru Patriots?

R: Alex Austin urmează să-și facă debutul pentru Patrioți în săptămâna 9 împotriva lui Carolina Panthers.

Related Articles

Back to top button