Uncategorized

Premiile Grammy 2024: Care artiști au primit cele mai multe nominalizări? – SarkariResult

Postează ultimele actualizări de către Ankit: sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la 14:30

Nominalizările la Grammy 2024: controverse și schimbări

Știri: Academia de Înregistrări dezvăluie în prezent candidații la premiile Grammy 2024, considerate pe scară largă drept cele mai apreciate distincții din industria muzicală. Acest anunț vine într-un moment în care numeroase persoane se confruntă cu diverse provocări ale vieții.

Un element demn de remarcat al nominalizărilor din acest an este omisiunea lui The Weeknd, un artist a cărui absență anterioară de la nominalizări a stârnit dezbateri și discuții.

Academia a luat măsuri pentru a eficientiza procesul prin scăderea numărului de nominalizați pentru Albumul, Înregistrarea și Cântecul anului, precum și pentru Cel mai bun artist nou, de la zece la opt în fiecare categorie.

Categorii noi

Pe lângă categoriile existente, în acest an au fost introduse trei categorii noi. Aceste noi adăugări includ cea mai bună înregistrare de dans pop, cea mai bună interpretare muzicală africană și cel mai bun album de jazz alternativ.

Lista nominalizaților cuprinde un amestec divers și este dezvăluită de personalități notabile precum St. Vincent, Jeff Tweedy din Wilco, Muni Long, Kim Petras și Persoana Anului MusiCares 2024, Jon Bon Jovi.

Controversa în jurul anunțului

Un aspect intrigant este că acest anunț urmează îndeaproape pe urmele unui proces intentat de o femeie împotriva fostului CEO al Academiei de Înregistrări, Neil Portnow. Ea l-a acuzat de viol și a acuzat neglijență din partea Academiei.

În ciuda acestei controverse, premiile Grammy sunt programate să aibă loc pe 4 februarie, iar evenimentul va reveni pe Arena Crypto.com din Los Angeles.

Dezvăluirea nominalizărilor la Grammy din 2024 a atras o atenție semnificativă, în primul rând din cauza absenței lui The Weeknd de pe listă și a controverselor din jurul Academiei de Înregistrări.

S-au observat schimbări semnificative și odată cu introducerea de noi categorii și reducerea numărului de nominalizați în anumite categorii.

În ciuda evoluțiilor și controverselor recente, Grammy-urile își păstrează în continuare statutul de cele mai importante premii prestigioase din industria muzicală.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

Întrebări frecvente

Î: Ce a dus la omiterea lui The Weeknd din nominalizări?

R: Excluderea lui The Weeknd din nominalizări a stârnit controverse, dar motivele exacte ale excluderii sale nu au fost dezvăluite.

Î: Ce categorii au fost introduse pentru acest an?

R: Noile categorii adăugate în acest an sunt Cea mai bună înregistrare de dans pop, Cea mai bună interpretare muzicală africană și Cel mai bun album de jazz alternativ.

Î: Când și în ce locație vor avea loc premiile Grammy?

R: Premiile Grammy sunt programate să aibă loc pe 4 februarie la Crypto.com Arena din Los Angeles.

Related Articles

Back to top button