Trending 1

Sam Altman face o glisare la Grok AI Chatbot de la Elon Musk, promovează GPT Builder – SarkariResult

Titlul articolului

Știri: Într-un tweet recent, Sam Altman, CEO al OpenAI, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la cel mai recent chatbot AI al lui Elon Musk, Grok, în timpul conferinței inaugurale pentru dezvoltatori OpenAI. Rezervele lui Altman cu privire la Grok au făcut titluri de ziare, în timp ce el și-a împărtășit scepticismul față de tehnologie.

În timpul conferinței inaugurale pentru dezvoltatori OpenAI, Altman a subliniat că GPT-urile (Generative Pre-trained Transformers) au potențialul de a reduce semnificativ efortul și a introdus ChatGPT, un chatbot AI creat de OpenAI. Altman a instruit cu umor ChatGPT să funcționeze ca un chatbot care răspunde cu „umor de boomer Cringey într-un fel ciudat de șoc pentru a râde”, adăugând mai mult combustibil tensiunii deja existente între Altman și Musk.

ChatGPT a răspuns cu entuziasm la instrucțiunile lui Altman, confirmând: „Bine, chatbot-ul este configurat!” Această interacțiune nu numai că a subminat modelul Grok al lui Musk, dar a subliniat și capacitățile ChatGPT, arătându-i disponibilitatea și versatilitatea.

Fiți la curent – ​​asigurați-vă că sunteți înscris pentru Sarkari Result! Fii primul care află cu cele mai recente știri despre celebrități și recenzii perspicace de filme. Rămâneți în top și scufundați-vă adânc în tărâmul vibrant al divertismentului cu Sarkari Exam.

Elon Musk a făcut un anunț semnificativ pe 4 noiembrie, dezvăluind lansarea Grok, o platformă concepută pentru a oferi răspunsuri la o gamă largă de întrebări. Integrarea lui Grok cu platforma Tesla X este anticipată, promițând răspunsuri ușoare și pline de spirit la întrebările utilizatorilor, în timp ce accesează cunoștințele globale în timp real, provenite din platforma X. În prezent, în stadiul beta, Grok este un model relativ tânăr, la doar patru luni. Compania responsabilă de dezvoltarea lui Grok, xAI, este implicată activ în îmbunătățirea eficienței modelului.

Critica lui Sam Altman la adresa lui Grok și sprijinul său pentru ChatGPT subliniază rivalitatea durabilă dintre OpenAI și proiectele lui Elon Musk. Această competiție continuă a stârnit curiozitatea publicului, ceea ce a dus la căutări sporite pe internet pentru informații despre Altman și Musk, făcându-l un subiect în tendințe.

Criticile lui Altman la adresa chatbot-ului Grok AI de la Elon Musk au intensificat și mai mult competiția lor continuă de AI. Susținerea lui ChatGPT și scepticismul față de Grok au aprins interesul publicului în această bătălie a titanilor AI. Pe măsură ce oamenii continuă să caute mai multe informații despre Altman și Musk, este probabil ca discursul despre cearta lor și viitorul AI să câștige și mai multă acțiune.

Î: Ce este Grok?

R: Grok este o platformă de chatbot AI dezvoltată de xAI, care își propune să ofere răspunsuri la aproape orice interogare.

Î: Ce este ChatGPT?

R: ChatGPT este un chatbot AI dezvoltat de OpenAI care permite utilizatorilor să creeze versiuni personalizate ale chatbot-ului.

Î: Câți ani are Grok?

R: Grok este în prezent în stadiul beta și are patru luni.

Related Articles

Back to top button